SISTEM AKAUN MUDAH
memudahkan kerja anda

ADAKAH ANDA SEORANG PENIAGA YANG MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT ?

  • Baru mula bisness tapi rekod jualbeli ke laut ?
  • Dah lama bisness tapi rekod masih ke laut ?
  • Jual banyak barang tapi tiada sistem rekod
  • Bisness kecik, jualan 4 angka sahaja rasa tak berbaloi nak beli sistem yang mahal ?
  • Sedang mencari sistem rekod bisnes yang murah dan mudah ?

Jangan bimbang 
Kami ada solusinya

Memperkenalkan !!!

SISTEM AKAUN MUDAH

KEY IN SAHAJA MAKLUMAT JUALAN DAN PERBELANJAAN HARIAN PERNIAGAAN ANDA

Terus boleh tahu makumat penting berikut

  • Dah berapa sale setakat ni ?
  • Dah break even ke ?
  • Dah ada untung ke

FUNGSI - FUNGSI PADA
SISTEM AKAUN MUDAH

MAIN MENU

Tab untuk navigasi ke menu lain

Pengguna boleh akses ke mana -mana jenis rekod yang diingini dengan muda dari menu ni

DASHBOARD

Tab untuk paparan

prestasi semasa syarikat 

ENTRY JUALAN

Tab untuk merekod

maklumat jualan 

ENTRY PERBELANJAAN

Tab untuk merekod maklumat perbelanjaan

UNTUNG RUGI

ANALISIS UNTUNG RUGI SEPANJANG TAHUN

PENYATA PENDAPATAN

KUNCI KIRA-KIRA

Lihat apa kata pengguna SAM:

Sistem yang bagus ... mudah untuk orang yang tiada basic akaun

Sistem yang bagus ... mudah untuk orang yang tiada basic akaun

Sistem yang bagus.. mudah untuk orang yang tiada basic account... terima kasih akaun sam... sekarang staff yang tak tahu langsung pasal akaun pun dah boleh key in wang masuk dan keluar setiap hari dengan mudah !! ... TERIMA KASIH AKAUN SAM

Azura Nawawi  //  

Sebelum ni saya tak tahu untung berapa

Terima kasih, Senang guna SAM, Saya dapat tahu untung berapa, Sebelum ni saya just rekod je duit masuk. Tak tahu untung berapa . Terima kasih ye


Siti Sarah  //  

DAPATKAN SISTEM AKAUN MUDAH SEKARANG !!!

Secure Checkout

FAQ

Apakah jenis bisnes yang sesuai menggunakan template ini ?

Katagori bisnes apa yang telah guna template ini ?

Adakah servis selepas jualan disediakan ?

Adakah bayaran dikenakan yuran tahunan ?


Apa ???
Tak yakin dengan sistem ini  ??


Jangan risau anda boleh cuba

FREE TRIAL

Dah berkenan...
baru beli


DAPATKAN

FREE TRIAL !!!

Copyright 2017, Mukmin Service & Resources